Onze E-bikes uitproberen!Wil Jij Onze E-bikes Uitproberen!


Proefrijden aan huis!

Welke model Samebike spreekt u aan?... Weet jij al welke fiets(en) je tijdens de proefrit aan huis wilt testen? Selecteer ze dan hiernaast, vul een datum in en we maken een afspraak. Onze fietsexperts helpen je vervolgens graag verder! Onze service afdeling neemt contact met u op om een afspraak te maken en zal een proefrit aan huis zoveel mogelijk plannen tezamen met een route rit die onze servicebus rijdt.

Waarom een proefrit! Op deze manier kan je goed overwegen of je een elektrische fiets wilt en zo zorg je ervoor dat je een e-bike aanschaft die bij jou past. Waar moet je nou op letten?


  • Bij een testrit is het goed om te kijken naar het comfort van de fiets. Het is belangrijk dat het zadel lekker zit, zodat je hier ook wat langere afstanden op kan maken.

  • De fiets moet makkelijk en soepel te besturen zijn. Probeer verschillende ondergronden. Remt en schakelt de fiets goed? Vraag aan de verkoper hoe de display werkt...

  • Wat weegt de fiets? Is deze makkelijk mee te nemen, is de fiets opvouwbaar, laat u uitleggen hoe alles werkt

Heb je een fiets gekozen die aan al je eisen voldoet? Zorg dat je dan nog een goed slot hebt, zodat je nog heel lang kan genieten van je nieuwe aanwinst